Tuesday, December 04, 2012

~ CINTA DATANG LAGI ~


BIDIKAN senantiasa membawa cerita bahagia buatku. Saat aku mula mengenal objek empat segi itu, aku begitu dekat menumpah cinta. Dan kecintaan itu masih lekat kejap sehingga hari ini. Membidik segala apa yang ada membuat lalu di depan mata, adalah satu hal bahagia yang hanya aku tahu itu.

Dan, cinta datang lagi..

Samsung secara rasminya telah pun melancarkan dan mengumumkan peranti terbaru mereka yang menggunakan sistem operasi Android, iaitu Samsung Galaxy Camera. Untuk pasaran Malaysia, kamera yang dikategorikan sebagai Connected Camera ini akan boleh dibeli dengan harga RM1899.
  • Menggabungkan ciri-ciri fotografi berprestasi tinggi dengan capaian rangkaian 3G, wi-fi dan boleh digunakan untuk teknologi Android.
  • Membolehkan pengguna mengambil gambar, menikmati, mengedit dan berkongsi imej dan video yang berkualiti tinggi melalui peranti tunggal.
  • Mempunyai capaian 3G dan penyambungan kapasiti yang dipertingkatkan, selain wi-fi yang dilengkapi dengan √ędual band√≠ yang meningkatkan kelajuan sambungan.
  • Membolehkan para pengguna yang aktif dan gemar berkongsi gambar melakukan aktiviti ini melalui telefon pintar dan di laman rangkaian sosial seperti Facebook, Twitter, Pinterest dan Instagram.
Spesifikasi Galaxy Camera


Cip 1.4GHz (empat-teras)
Sensor 16.3-megapixel, 21x zoom optikal
Storan Terbina 8GB + slot mikro-SD sehingga 32GB
Skrin 4.8-inci Super Clear LCD
Bateri 1650 mAh

[Cherita dunia mata..]

No comments: